Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Трояндовий сад мистецтва 2022. Танці повертаються! Перегляньте програму

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Трояндовий сад мистецтва 2022. Танці повертаються! Перегляньте програму

      Щиро запрошуємо на концерти під відкритим небом щонеділі в липні та серпні о 12:00, які відбудуться у Трояндовому саду. Виступатимуть артисти щецінської, національної та міжнародної музичної сцени. Репертуар включає стандартні твори класичної, джазової та розважальної музики.

      Трояндові танцюльки, танці під хмарами, які обожнюють жителі Щеціна, повертаються. Під час цьогорічних танцювальних зустрічей ми будемо веселитися як у ритмі місцевої поп-музики, так і під світові хіти. Зустрічаємось на танцполі по неділях: 17 та 31 липня та 14 та 28 серпня від 17:00 до 20:00. Трояндова читальня, зона безкоштовних книг під відкритим небом. Кожен, хто завітає до Трояндового саду, зможе залишити, взяти або почитати книгу на місці. ЗАПРОШУЄМО щодня до читального залу під відкритим небом!

      ЛИПЕНЬ

      Неділя 17.07

      12.00

      ЗОЛОТА ЕРА BIGBIT – ФІНАЛІСТИ THE VOICE SENIOR

      Концерт із пісенним репертуаром, створеним у 1960-х роках, пережив понад 60 років, все ще свіжий і виконується досі. Тож прозвучать пісні Касі Собчик, Гелени Майданець, Червоних гітар, Яцека Леха, Карін Станек, Адріани Русович, Чеслава Немена та інших. Виконавцями будуть фіналісти The Voice Senior 2: Малгожата Сітек та Анджей Шпак, які виступатимуть із музичним гуртом.

      17.00-20.00

      Трояндова танцювальна вечірка

      У неділю після опівдня будемо розважатися під ритми відомих і популярних хітів

      Неділя 24.07

      12.00

      Baltic Neopolis Quartet. Концерт «Кармен фентезі» Віолетта Гебровська-Кляйн - мецо-сопрано. Програма концерту: Увертюра В. А. Моцарта з опери «Весілля Фігаро», арія Георга Фрідріха Генделя з опери Xerxes, Ombra mai fu, арія Георга Фрідріха Генделя з опери «Рінальдо» «Lascia ch'io pianga», Джакомо Пуччіні «Хризантеми» для струнного квартету, Хоакін Туріна Oración del Torero, Жорж Бізе: арія з опери «Кармен» «Сегіділла», Жорж Бізе: арія з опери «Кармен» «Хабанера».

      Неділя 31.07

      Літня джазова фієста 2022

      Доррі Лін Лайлс, «Бригада» Островського, Якуб Мізерацький і Титус Лайдецький зі своїм новим гуртом Marakuja.

      12.00-12.30

      Сильвестр Островський - Якуб Мізерацький Jazz Brigade

      Сильвестр Островський – щецінський тенор-саксофоніст, композитор, лідер Jazz Brigade, а також популяризатор джазу. Він виступав і записував композиції з провідними джазовими музикантами світу, такими як Уінтон Марсаліс, Еріка Баду, Дебора Браун, Даріус Брубек, Кейон Гарролд і Фредді Хендрікс. Він є ініціатором і художнім керівником фестивалю Szczecin Jazz.

      Якуб Мізерацкі - гітарист гуртів Skicki-Skiuk та ZK Collaboration, який у 2016 році отримав гран-прі конкурсу на звання джазової індивідуальності на фестивалі «Джаз над Одрою». У 2019 році він посів 3 місце на міжнародному конкурсі імені Ярослава Смєтани. Грав серед ін. з Біллі Кобхемом, Лешеком Можджером, Боббі Вотсоном, Найджелом Кеннеді, Кареном Едвардсом, Еріком Алленом. Учасник гурту Jazz Forum Talents. Лауреат щорічного огляду журналу Jazz Forum «Jazz TOP 2021». Представник Польщі на Міжнародному джазовому фестивалі в Амесфорті в Нідерландах 2021 та 2022.

      12.30-13.30

      Доррі Лін Лайлз - чудова американська співачка, відома хітом Its Raining Men і співпрацею з групою The Weather Girls. Доррі у своїй сольній кар'єрі поєднує жанр госпел з блюзом, соулом і джазом. Вона співала в групі The Weather Girls, та створила хіт It's Raining Men. Лауреат престижної премії McDonald's Gospel Fest за кращу режисуру. Вона також співпрацює з музикантами з усього світу. Концерти з її участю захоплюють глядачів різного віку. Доррі хітова співачка і завжди справляє фурор, пропагуючи джаз на найвищому рівні

      13.30-14.30

      Титус Лайдецький «Маракуйя»

      Marakuja Jazz Band — польсько-іспанський джазовий гурт, до складу якого входять Тимотеуш Войтевіч (бас-гітара і контрабас), Міхал Моджинський (фортепіано), Норберт Ітріх (ударні) і Титус Лайдецький (тенор і сопрано-саксофон). Проект об’єднує молодих музикантів, студентів AMFN у Бидгощі з різних куточків Польщі та Іспанії. Завдяки цьому їхній план дій орієнтований не лише на Польщу, а й на батьківщину барабанщика.

      Marakuja — це проект, який спрямований передусім на молодь, яка цінує акустичну музику. Музичний напрямок проекту – джаз, який розуміє реалії сьогодення, але не забуває про традиції та витоки цієї музики.

      17.00-20.00

      Трояндова танцювальна вечірка, ще один захід цього сезону для всіх любителів танцювати під відкритим небом під музику, яку ми всі знаємо та любимо.

      СЕРПЕНЬ

      Неділя 07.08

      12.00

      ПІСНЯ ЯК ЛІКИ НА ВСІ ВИПАДКИ ЖИТТЯ !!!! У програмі концерту – пісні з «Кабаре старих панів», які згадують про найбільший музично-літературний дует та інтелектуальний доробок Єжи Васовського та Єреми Пшибори з характерним почуттям гумору, філософським сприйняттям життя, великою чуттєвістю та такою рідкісною зараз рисою інтелектуального діалогу із вимогливою аудиторією. Цей унікальний арсенал пісень взяли на свої плечі дві артистки: Юліта Кожушек і Дорота Василевська, намагаючись не загубити нічого з тонкощів і почуття гумору, характерних для творчості обох маестро.

      Неділя 14.08

      12.00

      Концерт класичної музики у виконанні квартету Карловича. Гурт був заснований у 2017 році і складається з випускників найкращих мистецьких університетів Польщі, які щоденно працюють у філармонії. Мечислава Карловича в Щеціні. З моменту заснування Квартет Карловича бере активну участь не лише в мистецькому житті філармонії імені Мечислава Карловича в Щеціні, а й у місті та регіоні. Гурт брав участь у численних концертах та фестивалях як у Польщі, так і за кордоном. До складу ансамблю входять: Ельжбета Фабішак-Домбровська - скрипка, Кароліна Гіла-Вірженець - скрипка, Магдалена Міке - альт, Клара Свідров - віолончель. Під час концерту ми почуємо твори Вольфганга Амадея Моцарта та Антоніо Вівальді (аранжування для струнного квартету – Ельжбета Фабішак-Домбровська).

      17.00-20.00

      Трояндова танцювальна вечірка або танці під гарячі літні ритми!

      Неділя 21.08

      12.00

      Ewka Ka — гурт, заснований Євою Кемпінською — співачкою та автором пісень із Щеціна. Вона створює власні пісні, натхнення для яких черпає у своїх думках і почуттях. Її пісні говорять про сильні внутрішні дилеми, радощі та тугу. Вибухова, неприборкана і непередбачувана. У своїх піснях авторка наголошує на словах та емоціях, а музика коливається в кліматі Funky/Pop/R&B. Гурт складається з п’яти музикантів зі Щеціна: Єва Кемпінська – вокал, Роберт Яжембскі – гітара, Олександр Ястшаб – клавішні, Войтек Гурецький – бас-гітара, Марцін Панасюк – ударні.

      Неділя 28.08

      12.00

      Концерт оркестру «Щецінська тринадцятка». Метою оркестру є популяризація ідеї об’єднання духових музикантів, незалежно від того, чи це аматори, студенти чи професіонали, а також прищеплення традиції духових оркестрів у нашому місті. Концерти оркестру відбуваються скрізь, де музика робить дозвілля щецінців і туристів, які відвідують місто, приємнішим – на закритих і відкритих сценах, під час свят і культурних заходів. Оркестр поєднує багато поколінь музикантів, тому до складу колективу входять: духовий оркестр Культурного центру «13 муз», учні музичних шкіл Щеціна, студенти Академії мистецтв, музиканти-пенсіонери філармонії та опери, а також підготовлені аматори - люди без музичної освіти, але з музичним захопленням. Нині в оркестрі грає 30 осіб. Репертуар: П. Віллямс - Happy, А. Л. Веббер - Don't Cry For Me Argentina Secret Garden - You Raise Me Up, Queen - Don't Stop Me Now, Дж. ВІллямс - Star Wars, A. Франклін - Think, T. Beates - Guardians of the Galaxy, Дж. Де Хаан - Queens Park Melody, Sanah - Ale Jazz, Secret Garden - You Raise Me Up. Диригуватиме концерт Стефан Крульчинський.

      17.00-20.00

      Трояндова танцювальна вечірка наприкінці сезону, під час якого з гучномовців лунатимуть найкращі хіти.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!