Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Трояндовий сад мистецтв 2023

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Трояндовий сад мистецтв 2023

      Розпочинається 16-й випуск Трояндового саду мистецтв, щорічного заходу, який так люблять і цінують місцеві жителі. Концерти, танці, читальний зал - все це чекає на відвідувачів у саду на вул. Павла Ясєніци в Щеціні. Цьогорічне відкриття розпочнеться у неділю, 2 липня, з урочистості Дня народження міста.

       

      Концерти

       

      Щиро запрошуємо на концерти під відкритим небом щонеділі в липні та серпні о 12:00 в Трояндовому саду. Виступатимуть артисти з музичної сцени Щеціна та всієї Польщі. Репертуар включає звичні класичні, джазові та естрадні музичні композиції.

       

      Трояндові танцювальні вечірки

       

      Улюблені щецінські танцювальні вечірки під відкритим небом повертаються! Під час цьогорічних танцювальних зустрічей ми будемо розважатися під ритми як місцевої популярної музики, так і світових хітів. Зустрінемося на танцмайданчику в неділю, 2 липня, з 16:00 до 19:00, а також 16 та 30 липня з 17:00 до 20:00.

       

       

      Трояндовий читальний зал - відкрита безкоштовна книжкова зона. Кожен, хто завітає до Трояндового саду, зможе залишити, взяти чи почитати книгу на місці.

       

      ЗАПРОШУЄМО до читального залу під відкритим небом щодня!

       

      Неділя 2 липня

      78-й День народження міста

      12:00

      Святковий торт 2х78 кг

      12:00 – 16:00

      Інтерактивна дитяча ігрова та анімаційна зона на галявині

      12:00 – 15:00

      Концерти

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!