Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Триває підготовка до Щецінського різдвяного ярмарку

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Триває підготовка до Щецінського різдвяного ярмарку

      Цьогорічний Щецінський різдвяний ярмарок розпочнеться 1 грудня. На відвідувачів чекатимуть дерев'яні будиночки з різдвяними виробами, а також місцеві артисти та аніматори. Серед них і сам святий Миколай.

      Попереду понад три тижні святкових зустрічей, смачних делікатесів, різдвяних історій та блискучих золотих і червоних ялинкових прикрас. З 1 по 23 грудня у самому центрі міста працюватиме Різдвяний ярмарок. Цього року, окрім Алеї Квятової, Площі Адамовича та Площі Лотнікув, святкову атмосферу можна буде відчути також на проспекті Войска Польського. Буде підготовлено понад 90 яток, на яких будуть представлені місцеві ярмарочники, регіональні виробники, ремісники та постачальники послуг громадського харчування з різних регіонів Польщі. Буде смачно, барвисто і дуже святково.

      Ярмаркові ятки будуть відчинені для відвідувачів впродовж усього тижня. Учасники ярмарку представлять дуже цікавий асортимент продукції: прикрашені вручну кульки, ялинкові іграшки, гвоздичні та апельсинові ароматичні свічки, невеликі подарунки, унікальні прикраси, текстиль та багато іншого. Звісно ж, будуть і страви, сповнені виразного смаку та аромату. Вареники, копченості, мед, пряники, чебуреки, а також солоні закуски та поживні страви чекатимуть на зголоднілих відвідувачів. Цього року на ярмарку також працюватиме унікальний дерев'яний вітряк, а ще подаватимуть запашний гарячий глінтвейн.

      Різдво на повну

      Протягом чотирьох вихідних днів Різдвяного ярмарку ви зможете взяти участь у багатьох цікавих заходах. На сценах ярмарків виступатимуть місцеві артисти та артистичні колективи - вони будуть як на головному ярмарку, так і на проспекті Войска Польського. На святкових алеях можна буде зустріти вуличних художників, а в зонах майстер-класів буде нагода виготовити креативні прикраси та різдвяні сувеніри. Крім того, будуть різдвяні пазли та тематичні ігри. Звісно ж, у ритмі найбільших різдвяних хітів.  Любителі красивих кадрів зможуть увічнити цю святкову атмосферу на фотографіях в наших унікальних інста-точках. Їх можна знайти на кожній з площ.

      Зустріч з Миколаєм, концерти, прогулянки та багато іншого

      Протягом трьох тижнів Різдвяного ярмарку найменші зможуть насолодитися десятками атракціонів, які ми підготували для них. Окрім звичних атракціонів, таких як венеціанська карусель, млинове колесо та маленька карусель, на вихідних наша музична сцена заповниться колективами, які перетворять цей святковий час на ще приємніший. В анімаційних зонах не бракуватиме святкових майстер-класів, вистав та інтерактивних ігор. Ми будемо читати казки, зустрічатися з казковими героями та шукати Миколая, який завітає на наш ярмарок 6 грудня. На проспекті Войска Польського буде гра на свіжому повітрі в пошуках ельфів, а на площі Лотнікув - гігантський вітряк.  Різдвяний ярмарок буде також чудовою нагодою прогулятися та дізнатися про історію та легенди Щеціна. Екскурсоводи міста приєднуються до нашої програми і пропонують тематичні прогулянки слідами ярмарку у вихідні дні. Безкоштовні прогулянки відбуватимуться як на головному Ярмарку, так і на проспекті Войска Польського.

      Дрібʼязок, проте тішить

      Щороку під час Різдвяного Ярмарку ми намагаємося пам'ятати про інших людей довкола нас. Відвідавши Різдвяний ярмарок, ви матимете можливість написати кілька теплих слів людям похилого віку, які щоденно перебувають під опікою в Будинках соціальної опіки. Листи будуть відправлені їм перед Різдвом. Як і минулого року, на ярмарку також буде працювати наша майстерня з виготовлення новорічних кульок. Ті, у кого вдома забагато прикрас, зможуть поділитися ними з іншими.  Будуть також ялинки з останньої хвилини - last minute - всі ялинки, які прикрашали наші двори, після закінчення ярмарку будуть передані місцевим жителям, які принесуть ласощі для тварин асоціації "Кудлата пристань".

       

      Години роботи різдвяного ярмарку

      Алея Квятова, площа Адамовича, площа Лотнікув

      Понеділок - четвер, 14:00 - 20:00

      П'ятниця, 14:00 - 23:00

      Субота, 10:00 - 23:00

      Неділя, 10:00 - 20:00

      Проспект Войска Польського

      Понеділок - четвер, 16:00 - 20:00

      П'ятниця, 16:00-21:00

      Субота та неділя, 12:00-21:00

      Щецінський різдвяний ярмарок працюватиме з 1 по 23 грудня. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.kolorowaaleja.pl у вкладці "Різдвяний ярмарок".

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!