Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      19°

      Щецінська філармонія та ZAiKS втретє оголошують конкурс композиторів

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Щецінська філармонія та ZAiKS втретє оголошують конкурс композиторів

      Створи композицію для симфонічного оркестру. Прояви свою музичну фантазію! Філармонія оголошує 3-й Міжнародний конкурс композиторів імені Мечислава Карловича.

      Унікальна музична подія та чудовий шанс на творчий успіх для композиторів і композиторок з усього світу. Вже втретє Авторське об'єднання ZAiKS та Щецінський філармонічний оркестр спільно оголошують Міжнародний композиторський конкурс імені Мечислава Карловича. Попередні конкурси, а отже, інтерес до конкурсу та рівень представлених творів, підтвердили високий статус події та той факт, що вона вже стала брендом у музичному світі.

      Перший конкурс - з нагоди 100-річчя ZAiKS, ще без мецената - відбувся у 2018 році. Наступний - 1-й Міжнародний конкурс ім. Мечислава Карловича у 2020 році, а другий відбудеться у 2022 р. Не випадково, що саме Щецінська філармонія створює цей унікальний конкурс разом з Авторським об'єднанням ZAiKS. Простір філармонії є чудовим місцем, щоб запропонувати слухачам цілком сучасний репертуар. Як і в попередні роки, фінал Третього міжнародного конкурсу композиторів імені Мечислава Карловича буде звичайним концертом з продажем квитків, а глядачі будуть залучені до вибору свого фаворита.

      - Запрошуємо вас взяти участь у ІІІ Міжнародному конкурсі композиторів імені Мечислава Карловича. Ми чекаємо на оригінальні твори, які раніше не публікувалися, не виконувалися і не отримували нагород на інших конкурсах. Заявки приймаємо з 1 червня до 31 серпня 2024 року, - повідомляє Катажина Платер-Зиберк, прес-секретарка філармонії.

      Предметом конкурсу є твір для симфонічного оркестру тривалістю від 9 до 12 хвилин.

      Більше інформації можна знайти на сайті: www.karlowiczcompetition.pl

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!