Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Щецін: зроби фотосесію на тлі корабля

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Щецін: зроби фотосесію на тлі корабля

      Портова фотозона «Дамба» вже готова! Zakład Usług Komunalnych завершив ще один проєкт Громадського бюджету Щеціна.

      Що таке фотозона «Дамба»? Це місце, де мешканці та туристи можуть зробити пам'ятне фото Щеціна на фоні кораблів, що пливуть по Одеру. Інсталяція розташована біля берега річки, на площі Кочі, і привертає увагу своєю цікавою формою. Інсталяція має форму носової частини човна, борти якого виготовлені зі сталі, стійкої до атмосферних впливів, а палуба - з рифлених дощок з термічно модифікованої деревини. Все це спирається на сталеву конструкцію, забетоновану в землю.

      - Дошка з QR-кодом, розміщена "на борту", яка посилається на веб-сайт, що надає інформацію про рух суден по річці Одер, це допоможе забезпечити відповідне тло для фотографій: https://www.szczecinpilot.pl/RUCH.PHP. На вулиці Стшаловській також було встановлено інформаційну табличку, яка спрямовує відвідувачів до фотозони, натякаючи на це зовнішнім виглядом всієї інсталяції, повідомляє Пауліна Лонтка з Міського інформаційного центру.   

      Вартість реалізації проєкту склала трохи менше 150 000 злотих, а відповідальною за виконання була компанія Usługi Budowlane Wiesław Furtak.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!