Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Щецінський притулок звертається: Не кидайте тварин під час відпустки!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Щецінський притулок звертається: Не кидайте тварин під час відпустки!

      Важко зрозуміти, що відчуває тварина, коли в один день втрачає все. Розгублена, вона опиняється в притулку замість дому, замість ігор з господарем - самотнє очікування, часто сподіваючись на диво.

      Лише за останній тиждень до Щецінського притулку для бездомних тварин привезли 18 собак! З початку червня це вже 28 собак!

      - Причини повернення собак до притулку різні. Іноді помирає власник, залишаючи свого друга, якого ніхто в сім'ї не хоче або не може взяти до себе, іноді це відбувається через хворобу або складну життєву ситуацію, як стверджують співробітники Щецінського притулку для бездомних тварин. - Але чи можна назвати поїздку на відпочинок складною ситуацією? Неможливо не пов'язати тривожну статистику надходження собак в останні тижні саме з наближенням періоду відпусток.

      Притулок повинен бути лише зупинкою, бажано якомога коротшою, на шляху до пошуку нового дому для тварин, які там перебувають. На жаль, під час галопуючої інфляції і зростання вартості життя неможливо забезпечити домівками всіх собак, які прибувають в останні дні. Статистика невблаганна - лише кожна друга собака і кожна четверта кішка, які потрапляють до притулків, знаходять новий дім, тому ми звертаємося до вас із закликом: НЕ ЗАЛИШАЙТЕ СВОЇХ УЛЮБЛЕНЦІВ!

      Заздалегідь продумайте свою поїздку на відпочинок:

      - розгляньте можливість взяти собаку з собою (з'являється все більше готелів та закладів, які приймають домашніх улюбленців)

      - озирніться навколо своєї родини або друзів (можливо, є хтось, хто міг би доглянути за вашим улюбленцем під час такої подорожі);

      - подумайте про готель для вашого улюбленця на час вашої відсутності;

      - скористайтеся послугами петсіттера, обсяг послуг яких можна організувати індивідуально відповідно до ваших потреб (вигул, ночівля, догляд на кілька годин або днів).

      У Щецінському притулку для безпритульних тварин на даний момент проживає 27 котів та 66 собак.

      Більше інформації:

      https://schronisko.szczecin.pl/

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!