Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Щецінські пляжі відчинили свої двері для відвідувачів!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Щецінські пляжі відчинили свої двері для відвідувачів!

      Літо і відпустки все ближче, тому саме час відкрити ворота щецінських пляжів для купання. З 15 червня на них з'явилися рятувальники, а вхід здійснюється за квитками.

      Саме тут можна відпочити від міської метушні, не виїжджаючи за межі міста, розслабитися на природі і відчути атмосферу свята навіть посеред тижня. Не дивно, що пляжі Щеціна користуються популярністю серед місцевих жителів, які щороку масово їх відвідують їх у великій кількості.

      Звичайно, у кожного є свій улюблений, але найяскравішим на даний момент є пляж на Домбє. Через півтора року після модернізації він все ще залишається одним з найкрасивіших об'єктів такого типу в регіоні. Тут є дитячі майданчики, місця для барбекю, навіси, шезлонги, столи для пікніків та майданчики для пляжного волейболу, а також унікальна набережна, що освітлюється вечорами. Тут також будуть пункти кейтерінгу з їжею та напоями. Це також ідеальне місце, щоб насолоджуватися вражаючими заходами сонця над озером. З метою зручності для відпочивальників години роботи пляжу на озері Домбє були продовжені до 22:00. Чи так буде і надалі, значною мірою залежить від самих користувачів, перш за все, від дотримання ними правил купання та заборони купання у вечірній час.

      Два інші міські пляжі також мають своїх відвідувачів: Глембоке та Дзевокліч. Оточені зеленню, вони, безсумнівно, приваблюють відпочивальників своєю атмосферою і мальовничими околицями. Тут є місця для відпочинку, санітарні приміщення та роздягальні, а також майданчики для пляжного волейболу. Протягом літнього сезону на бажаючих чекатимуть прохолодні напої. У свою чергу, наймолодші зможуть побігати та погратися на водних «надувних» атракціонах.

      Згідно з рішенням міської ради, купальний сезон у Щеціні триватиме до кінця серпня. Однак, оскільки цього року перші дні вересня припадають на вихідні, рятувальники чергуватимуть на міських пляжах до 3 вересня.

      Дзевокліч та Глембоке

      - Відкриті щодня з 10:00 до 20:00 (в тому числі останні дві години безкоштовно, без охорони рятувальників).

      - Прейскурант: діти до 6 років та інваліди з супроводом - безкоштовно; пільговий квиток - 7 злотих; звичайний квиток - 14 злотих, абонемент на 10 входів - 63 злотих; звичайний абонемент - 126 злотих.

      Домбє:

      - Працює щодня з 10:00 до 22:00 (в т.ч. останні чотири години безкоштовно, без нагляду рятувальників)

      - Прейскурант: діти до 6 років та інваліди з супроводжуючим - безкоштовно; пільговий квиток - 8 злотих; звичайний квиток - 16 злотих; абонемент на 10 входів - 72 злотих; звичайний абонемент - 144 злотих.

       

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!