Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      SBO 2025: Подай проєкт

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      SBO 2025: Подай проєкт

      Наступний, 12-й, етап Громадського бюджету Щеціна розпочинається 20 лютого. Мешканці матимуть час до 20 березня, щоб подати свої ідеї.

      Це вже другий випуск SBO, в рамках якого мешканці можуть подавати ідеї у двох категоріях: місцеві проєкти (на 22 ділянках) та "Зелений SBO".

      - Цього року ми починаємо раніше і сподіваємося, що це також призведе до більш раннього періоду голосування, - розповідає Магдалена Блащик, директор Офісу громадянського діалогу, організатор Громадського бюджету. - Заявники вже можуть починати працювати над своїми ідеями.

      Як і в попередні роки, завдання можуть мати інвестиційний або так званий м'який характер (наприклад, заходи, соціальна діяльність, зустрічі). Все, що вам потрібно зробити - це зібрати мінімум 10 підписів під списком підтримки та подати свій проєкт до визначеного дедлайну (www.sbo.szczecin.eu). Кожен резидент може подати необмежену кількість пропозицій.

      - 70% від загального фонду буде виділено на місцеві проєкти, а 30% - на "Зелені SBO" - тобто проєкти, пов'язані із захистом міського природного середовища", - розповідає Сильвія Циза-Сломська з Міського інформаційного центру. - Вартість кожного з проєктів "Зеленого SBO" не може перевищувати 50% від загальної суми коштів SBO, призначених на реалізацію цих проєктів.

      Проєкти, які пройшли перевірку в Офісі, будуть розглянуті Радою. До складу Ради входять представники громадських організацій, рад мікрорайонів, мешканці та представники муніципальних утворень. Апеляції авторів, чиї проєкти отримали негативну оцінку, розглядатиме Комісія, до складу якої входять представники Комісії з розгляду скарг, заяв та клопотань міської ради та автори проєктів-переможців попередніх рішень Громадського бюджету.

      Цьогорічний пул проєктів Громадського бюджету Щеціна становить 17 200 000 злотих (у тому числі проєкти «Зеленого SBO» - 5 160 000 злотих, місцеві проєкти - 12 040 000 злотих).

      Більше інформації можна знайти на сайті www.sbo.szczecin.eu.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!