Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      SBO 2023: подивіться на цьогорічні ідеї для Щеціна

      Robert Duchowski

      Robert Duchowski

      SBO 2023: подивіться на цьогорічні ідеї для Щеціна

      Ви вже можете побачити проекти жителів, подані до Громадського бюджету Щеціна. Цього року їх 218 і всі вони опубліковані на сайті www.sbo.szczecin.eu

      Більшість із них формально перевірені, деякі потребують доповнень і змін від авторів, а інші перейшли на етап перевірки по суті. Декілька вже були обговорені Групою соціальної думки SBO і через неї включені до списку для голосування.

      – Процес верифікації складний і багатоетапний, в ньому беруть участь багато муніципальних одиниць, – пояснює Магдалена Блащик, директор Офісу громадянського діалогу. – Кожен проект індивідуальний і оцінюється індивідуально. Важливо перевірити здійсненність поданих ідей та їх відповідність чинному законодавству та компетенціям міста. Перш за все, ми оцінюємо, чи правильно подані заявки, чи є в них уся необхідна інформація та додатки, чи відповідають проекти вимогам публічного доступу. Інші міркування включають: можливість реалізації проекту у вказаному автором місці або правильність зазначених витрат. Усі необхідні зміни до проектів узгоджуються із заявниками, тому верифікація – це час інтенсивної співпраці між авторами, офісом та командами громади.

      Цього року мешканці подали 41 загальноміський та 177 місцевих проектів. Проекти, які пройшли формальну перевірку, будуть підлягати перевірці по суті. До списку для голосування потраплять ті, які пройдуть всю процедуру і будуть затверджені колективами громади. Саме з них мешканці оберуть найкращі, які будуть реалізовані.

      Цьогорічний фонд проектів Громадського бюджету Щеціна становить 17 520 000 злотих.

      Більше про SBO - www.sbo.szczecin.eu

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!