Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Розпочався купальний сезон

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Розпочався купальний сезон

      15 червня офіційно розпочався купальний сезон на пляжах по всій Польщі. Це означає, що рятувальники з’явилися в Домбе, Дзевоклічу та Глембокому. Вхід уже оплачений.

       

       

      Цього року, безсумнівно, найпопулярнішою є зона купання в Домбе. Після модернізації це один з найкрасивіших обʼєктів регіону.

       

      – Є дитячі майданчики, місця для барбекю, навіси, шезлонги, столи для пікніка та майданчики для пляжного волейболу, – каже Анджей Кус, речник з муніципальних та екологічних питань. – Додалося багато дерев. Все освітлено та контролюється. Біля входу турнікети та велопарковка. Потім ви прогуляєтесь красивою набережною, яка веде до самого озера. Там зведено нову соціально-адміністративну будівлю.

      Басейн працює 7 днів на тиждень. Безпеку охороняють не менше 5 рятувальників. Діти до 6 років входять до закладу безкоштовно.

      Пільговий квиток для школярів, студентів до 26 років, та пенсіонерів всіх категорій – після пред’явлення дійсного посвідчення коштує 6 злотих. Звичайний квиток вартує 12 злотих - без обмежень у часі.

       

      Зміни в Дзевоклічу і Глембокому

      Ми заплатимо за вхід 5 злотих (пільговий квиток) і 10 злотих (звичайний квиток) відповідно. Інваліди з одним опікуном входять безкоштовно.

      На воді в обох цих місцях з’явилися надувні замки. Також є заклади харчування із закусками та морозивом.

      У Дзевоклічу безпеку відвідувачів контролюють щонайменше 5 рятувальників, а в Глембокому – щодня – не менше семи.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!