Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Різдвяна магія в центрі Щеціна. Відомі перші подробиці

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Різдвяна магія в центрі Щеціна. Відомі перші подробиці

      Цьогорічний Щецінський Різдвяний ярмарок відбуватиметься одночасно в чотирьох місцях.

      Різдво наближається. Але перед ним на нас чекає дивовижна подія в центрі Щеціна. 2 грудня розпочнеться черговий Щецінський Різдвяний ярмарок.

      Цьогорічне ярмаркове дійство буде багато в чому унікальним. Буде більше експонентів, більше розваг і, що не менш важливо, ярмарок проходитиме в чотирьох локаціях: на Алеї Квятова, площі Павла Адамовіча, площі Лотнікув та, у вихідні дні, на Дептаку Богуслави.

      Захід триватиме протягом трьох тижнів, до 22 грудня. У кожному з торгових будиночків ви знайдете практично щось інше.

      - Ви зможете зробити різдвяні покупки, знайти різдвяний подарунок своєї мрії або випити теплого шоколаду чи глінтвейну, - інформує Анджей Кус, прес-секретар Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia. - Також буде багато смачної домашньої консервації, випічки, відбірного м'яса, меду та горіхів - якраз на часі різдвяна випічка. Пиріжки, страви на винос, лазанки чи печена картопля - ці аромати витатимуть над нашим ярмарком і спокушатимуть не одного гурмана.

      Серед цьогорічних експонентів є не лише постійні учасники, а й нові підприємці, які захочуть здивувати нас своєю продукцією.

      - Буде також багато атракціонів для наймолодших, - каже Анджей Кус. - Адже саме наші діти найбільше чекають цієї чарівної грудневої пори. Що за свято без Миколая? Цей поважний літній пан також повідомив про свою присутність.

      Організатори заходу також підготували анімацію для дітей старшого віку.

      Ярмарок працюватиме без вихідних 7 днів поспіль. У п'ятницю та суботу він працюватиме до 23:00, в інші дні - до 20:00.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!