Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Репертуар філармонії на новий сезон та продаж квитків

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Репертуар філармонії на новий сезон та продаж квитків

      Сольний концерт Брюса Лю, «Реквієм для мого друга» Збігнєва Прейснера, Адам Балдич з Лешеком Можджером, Ага Зарян, Піанохулоган або улюблена меломанами Симфонія №5 Бетховена - це лише деякі з музичних сюрпризів, які ми підготували для наших меломанів в ювілейному сезоні.

      Повний репертуар на першу частину сезону вже опубліковано, незабаром розпочнеться попередній продаж абонементів за новими правилами та продаж квитків.

      Репертуар філармонії на першу частину сезону включає перелік усіх концертів до кінця грудня 2023 року, а також улюблені концертні цикли, представлені в повному обсязі (тобто з вересня 2023 по червень 2024 року).

      З нагоди двох прекрасних ювілеїв - 75-річчя Симфонічного оркестру Щецінської філармонії та 70-річчя заснування самої філармонії, які ми відзначаємо в наступному сезоні, ми маємо багато музичних сюрпризів для любителів музики. На нас чекають зустрічі з видатними артистами, найкрасивіша симфонічна музика (як найпопулярніша, так і менш відома), а також емоційні концерти з улюблених меломанами циклів.

      Цьогоріч у нас гостюватиме секстет proMODERN - єдиний у Польщі вокальний ансамбль, що спеціалізується на виконанні сучасної музики, лауреат п'яти нагород «Фридерик» від польської музичної індустрії. У наступному мистецькому сезоні в рамках патронату відбудеться чотири концерти proMODERN, перші два з яких - 15 вересня та 3 грудня 2023 року.

      Нові правила щодо абонементів

      З новим сезоном зміняться правила придбання абонементів. Абонемент передбачатиме придбання не менше 7 квитків на 7 концертів на вибір на одну особу. Таким чином, в рамках одного абонементу можна буде придбати квитки як на симфонічні концерти по п'ятницях, так і на камерні, джазові, традиційні та сімейні концерти. Абонемент також може включати концерти в рамках Турніру справжніх музикантів та фестивалю MUSIC.DESIGN.FORM.

      Купуючи квитки за абонементом, ви отримаєте знижку 15% від вартості кожного квитка та привабливі знижки у крамниці філармонії.

      Звісно, ті, кого, як і раніше, цікавить лише велика симфонічна музика, зможуть обрати з п'ятничної симфонічної пропозиції лише сім концертів.

      Ще одна новинка - циклічний абонемент. Якщо для класичної музики та освітніх подій ми представляємо першу половину сезону, то цикли Rubato (світова музика), Espressivo (джаз) та Brillante (популярна музика) презентуємо вам повністю, тобто як першу, так і другу половину сезону 2023/2024.

      Циклові абонементи включають усі концерти з певного циклу протягом усього сезону. Купуючи такий абонемент, меломани отримають знижку 10% на кожен квиток та привабливі знижки у крамниці філармонії.

      Продаж квитків

      За прикладом минулого року філармонія вирішила вшанувати своїх найвідданіших меломанів, надавши їм можливість придбати квитки заздалегідь. Цього разу попередній продаж для власників абонементів триватиме два дні - 20 та 21 червня. Каси відчиняться раніше, з 11:00.

      Зверніть увагу: у день попереднього продажу абонементів покупці традиційних та/або циклічних абонементів також зможуть придбати разові квитки на інші концерти.

      20 та 21 червня у касах обслуговуватимуться лише ті, хто придбає абонемент або циклічний абонемент та інші квитки.

      Онлайн-продаж як разових квитків, так і абонементів розпочнеться 22 червня о 13:00. Усі електронні заявки на бронювання, надіслані на електронну адресу каси філармонії до 13:00 22 червня, оброблятися не будуть.

      Календар продажу квитків

      20 та 21 червня, з 11:00 - стаціонарний попередній продаж абонементів (у касі філармонії)

      22 червня, 13:00 - початок продажу та бронювання квитків і абонементів; у касах та онлайн.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!