Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      22°

      QR-код замість паркомату або додатку

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      QR-код замість паркомату або додатку

      NiOL запускає нову форму оплати за паркування на платних автостоянках, автостоянці Нетто Арени та біля поліклінік на Кадлубка та Ку-Слоньцу.

      Послуга буде доступна з 2 квітня. Вона дозволяє оплачувати паркування без використання паркомату або додатку. Все, що потрібно зробити клієнту, це навести свій смартфон з доступом до Інтернету на QR-код, розміщений на парковці, щоб ініціювати транзакцію. Після сканування QR-коду, який є унікальним для конкретної парковки, клієнт потрапляє на сервіс транзакцій, де він або вона вказує час паркування та вводить реєстраційний номер. Третій крок - вибір способу оплати: BLIK / Apple Pay / Google Pay.

      - QR-коди будуть доступні на табло в різних точках паркінгу. З метою захисту від спроб перенаправити смартфон на небажану адресу, QR-коди надруковані на 3D-принтері, а кожна транзакція зашифрована за допомогою технології 3D Secure, що унеможливлює здійснення платежу без авторизації, - повідомляє Войцех Яхім, прес-секретар NiOL.

      Послуга проста і інтуїтивна. Вона може стати особливо привабливою альтернативою на парковці Нетто Арени, де перед концертом або матчем багато людей платять за паркування впродовж короткого проміжку часу, що призводить до утворення черг біля паркоматів. З 2 квітня відвідувачі Нетто Арени матимуть у своєму розпорядженні 21 табло з QR-кодом на додаток до дев'яти паркоматів та мобільних додатків.

      - Нагадуємо, що паркування на території Нетто Арени на щодень, коли немає заходів, безкоштовне. Плата за паркування стягується під час комерційних заходів, за чотири години до і одну годину після заходу, додає Войцех Яхім.

      Розмір плати залежить від масштабу заходу.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!