Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      Прогулянка пивним маршрутом

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Прогулянка пивним маршрутом

      Такі прогулянки дуже популярні. Не дивно, погода хороша, можна дізнатися багато цікавих фактів про «пивну історію Щеціна», і навіть скуштувати місцеві фірмові напої з хмелю. Попереду черговий випуск пивних прогулянок Щеціном.

      Заплановано дати таких прогулянок. Перша відбудеться 14 липня. Наступні 18 і 25 серпня. Чи варто прогулятися? Звичайно. Під час цих прогулянок ви дізнаєтесь багато дивовижних речей, пов’язаних із Щеціном, наприклад, чому в нашій країні відбулося пивне повстання або чи міфологічний гриф походить з місцевості, де виготовляли пиво. Це лише часточка тих цікавих фактів, про які розповість екскурсовод Томаш Вєчорек.

      Огляд визначних пам'яток - це не єдина розвага. Прогулянка включатиме дегустацію місцевих фірмових страв із хмелю, а також легенди, пов’язані зі Щеціном, містом, сповненим захоплюючих історій про пиво... Прогулянка розпочнеться о 17:00 біля Туристично-інформаційного центру на проспекті Квятова до площі Жовнежа, 20. Її вартість становить 77 злотих. За цією ціною учасники отримають унікальний келих для дегустації Beer Trail Szczecin та можливість покуштувати пиво у двох пивоварнях. Участь у прогулянці буде можлива після пред’явлення паперового квитка або в електронному вигляді.

      Квитки можна придбати онлайн на www.accredi.pl/pivnyszczecin або в Центрі туристичної інформації в скляному павільйоні на проспекті Квятова за адресою пл. Жовнежа Польського 20, тел.: +48 91 434 04 40,

      електронна адреса: cit@zstw.szczecin.pl

      Прогулянки проводяться кількома мовами

      Цього року Щецінські міські прогулянки – це серія екскурсій під керівництвом гідів аж 4 мовами!

      У рамках Трнаскордонних міських прогулянок, як і в минулі роки, ми гуляємо одночасно з польським та німецькомовним гідом, і можемо обирати з посеред багатьох цікавих тем прогулянок – щосуботи інші! Календар прогулянок можна знайти на сайті Visit Szczecin (тут)

      Польсько-німецькі прогулянки

      - Коли? Субота (від травня до кінця вересня), год. 11:00 ранку

      - Початкова точка: різна залежно від прогулянки, перевірте тут

      - Ціна: 20 злотих / особа (включаючи всі вхідні квитки)

      - Кількість учасників обмежена

      - Квитки на наступні прогулянки можна придбати на сайті https://www.accredi.pl/visitszczecin або в Центрі туристичної інформації (Площа Жовнежа, 20), тел.: +48 91 434 04 40, e-mail: cit@zstw.szczecin.pl  Продаж квитків на пізніші дати розпочнемо ближче до дати прогулянки.

       

      Англійські прогулянки - Szczecin in a nutshell

       

      - Коли? Щосуботи з 11 червня по 27 серпня о 12:00

      - Початкова точка: Туристичний інформаційний центр, Площа Жовнежа, 20

      - Вартість: 20 злотих / особа

      - Квитки можна придбати на сайті https://www.accredi.pl/citywalks або в Центрі туристичної інформації (Площа Жовнежа, 20), тел.: +48 91 434 04 40, електронна пошта: cit@zstw.szczecin.pl

       

      Українські прогулянки - Щецін в двох словах

      - Коли? Неділя 19 червня, 17 липня, 21 серпня, 18 вересня о 12:00

      - Початкова точка: Туристичний інформаційний центр, Площа Жовнежа, 20

      - Для участі потрібен безкоштовний квиток, доступний на сайті http://www.accredi.pl/szczecinUA або в стаціонарі в Центрі туристичної інформації (Площа Жовнежа, 20), тел.: +48 91 434 04 40, електронна пошта: cit@zstw.szczecin.pl

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!