Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Прогулянка пивним маршрутом

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Прогулянка пивним маршрутом

      Такі прогулянки дуже популярні. Не дивно, погода хороша, можна дізнатися багато цікавих фактів про «пивну історію Щеціна», і навіть скуштувати місцеві фірмові напої з хмелю. Попереду черговий випуск пивних прогулянок Щеціном.

      Заплановано дати таких прогулянок. Перша відбудеться 14 липня. Наступні 18 і 25 серпня. Чи варто прогулятися? Звичайно. Під час цих прогулянок ви дізнаєтесь багато дивовижних речей, пов’язаних із Щеціном, наприклад, чому в нашій країні відбулося пивне повстання або чи міфологічний гриф походить з місцевості, де виготовляли пиво. Це лише часточка тих цікавих фактів, про які розповість екскурсовод Томаш Вєчорек.

      Огляд визначних пам'яток - це не єдина розвага. Прогулянка включатиме дегустацію місцевих фірмових страв із хмелю, а також легенди, пов’язані зі Щеціном, містом, сповненим захоплюючих історій про пиво... Прогулянка розпочнеться о 17:00 біля Туристично-інформаційного центру на проспекті Квятова до площі Жовнежа, 20. Її вартість становить 77 злотих. За цією ціною учасники отримають унікальний келих для дегустації Beer Trail Szczecin та можливість покуштувати пиво у двох пивоварнях. Участь у прогулянці буде можлива після пред’явлення паперового квитка або в електронному вигляді.

      Квитки можна придбати онлайн на www.accredi.pl/pivnyszczecin або в Центрі туристичної інформації в скляному павільйоні на проспекті Квятова за адресою пл. Жовнежа Польського 20, тел.: +48 91 434 04 40,

      електронна адреса: cit@zstw.szczecin.pl

      Прогулянки проводяться кількома мовами

      Цього року Щецінські міські прогулянки – це серія екскурсій під керівництвом гідів аж 4 мовами!

      У рамках Трнаскордонних міських прогулянок, як і в минулі роки, ми гуляємо одночасно з польським та німецькомовним гідом, і можемо обирати з посеред багатьох цікавих тем прогулянок – щосуботи інші! Календар прогулянок можна знайти на сайті Visit Szczecin (тут)

      Польсько-німецькі прогулянки

      - Коли? Субота (від травня до кінця вересня), год. 11:00 ранку

      - Початкова точка: різна залежно від прогулянки, перевірте тут

      - Ціна: 20 злотих / особа (включаючи всі вхідні квитки)

      - Кількість учасників обмежена

      - Квитки на наступні прогулянки можна придбати на сайті https://www.accredi.pl/visitszczecin або в Центрі туристичної інформації (Площа Жовнежа, 20), тел.: +48 91 434 04 40, e-mail: cit@zstw.szczecin.pl  Продаж квитків на пізніші дати розпочнемо ближче до дати прогулянки.

       

      Англійські прогулянки - Szczecin in a nutshell

       

      - Коли? Щосуботи з 11 червня по 27 серпня о 12:00

      - Початкова точка: Туристичний інформаційний центр, Площа Жовнежа, 20

      - Вартість: 20 злотих / особа

      - Квитки можна придбати на сайті https://www.accredi.pl/citywalks або в Центрі туристичної інформації (Площа Жовнежа, 20), тел.: +48 91 434 04 40, електронна пошта: cit@zstw.szczecin.pl

       

      Українські прогулянки - Щецін в двох словах

      - Коли? Неділя 19 червня, 17 липня, 21 серпня, 18 вересня о 12:00

      - Початкова точка: Туристичний інформаційний центр, Площа Жовнежа, 20

      - Для участі потрібен безкоштовний квиток, доступний на сайті http://www.accredi.pl/szczecinUA або в стаціонарі в Центрі туристичної інформації (Площа Жовнежа, 20), тел.: +48 91 434 04 40, електронна пошта: cit@zstw.szczecin.pl

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!