Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      15°

      Потрібні були волонтери

      Natalia Mróz

      Natalia Mróz

      Потрібні були волонтери

      Підтримати постраждалих від повені можна не лише приносячи подарунки, а й приєднуючись до команди, яка їх пакує. Волонтери можуть зареєструватися та допомогти в пункті збору пожертвувань на Netto Arena.

      З вівторка динамічно працює пункт збору пожертв для постраждалих від повені на вулиці Шафера. Щогодини поверх Netto Arena заповнюється провізією, миючими засобами, пакетами води, кормом для тварин та іншими продуктами, які щодня відправляться з Щецина на південь Польщі. Ті, хто хоче допомогти не лише подарунками, можуть приєднатися до групи волонтерів, які сортують продукти, пакують їх у коробки та готують подарунки до транспортування.

      - Ми запустили реєстраційну форму для всіх, хто хоче допомогти в пункті збору, - каже Целіна Волош, прес-секретар Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia.

      Посилання на форму: https://system.accredi.pl/wolontariusz

      Пункт збору пожертв на Netto Arena працює з 8:00 до 18:00. До четверга, 19 вересня, благодійні внески приймають на техв’їзді Т1 (в’їзд на паркінг з боку майданчика Орлика). У вихідні 20-22 вересня буде зміна - пожертви прийматимуться на в'їзді Т3 із загального паркінгу. Потім у понеділок, 23 вересня, повертайтеся до входу Т1.

      Щоб отримати більш актуальну інформацію, відвідайте профіль Netto Arena у Facebook  https://www.facebook.com/szczecinarena

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!