Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Польсько-український круїз добіг кінця

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Польсько-український круїз добіг кінця

      Закінчився польсько-український дитячий круїз по Щецінській затоці.

      - Це був дуже успішний рейс, - визнає командир круїзу капітан Єжи Швох. – Ті пункти, які ми запланували, ми виконали на сто відсотків. Перш за все, ми хотіли інтегрувати дітей з обох країн. Швидко виявилося, що вони добре ладнають і добре працюють разом. Вони фантастичні діти і дуже працьовиті.

      Організатор заходу – Centrum Żeglarskie – запросив на круїз 25 дітей з Польщі та України. Разом під пильним оком досвідчених моряків група вирушила в круїз на восьми яхтах, в т.ч. на водах Щецінської лагуни.

      – У нас були непрості погодні умови. Вітер затримав нас у Свіноуйсьце, але завдяки цьому ми могли піти на екскурсію. Ми були у Форт-Герхарді, Музеї морського рибальства, їздили потягом до Воліна в село вікінгів. Вечорами ми співали шанти біля багаття. Ще в Свіноуйсьце ми мали нагоду побувати на вітрильнику «Капітан Борхардт» і прогулятися його палубою. Потім ми попливли до Степниці, а звідти до Щеціна - до пристані Виспа Гродська. Ми закінчили круїз у Вітрильному центрі – Centrum Żeglarskie.

       Партнером круїзу є Rotary Club Szczecin. Українську молодь набирала Щецінська школа вітрильного спорту.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!