Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Наближається фінальний етап будівельних робіт в Літньому театрі

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Наближається фінальний етап будівельних робіт в Літньому театрі

      Щодня ми наближаємося до відкриття ще однієї архітектурної візитівки Щеціна. Завершуються роботи, пов’язані з реконструкцією Літнього театру.

      Перебудований об’єкт Літнього театру вражає, а білосніжний дах безперечно вигідно виділяється на тлі ландшафту Каспровицького парку. Наразі тривають останні оздоблювальні роботи.

      Завершується монтаж нових сидінь для глядачів, а також ведуться фасадні роботи. Змінюється також оформлення земельної  ділянки. Проводиться оновлення каскадів. Висаджуються нові зелені насадження паркових культур.

      Про інвестиції

      Об’єм робіт включає, серед іншого розширення сцени з боку глядацької зали; знесення старого даху та будівництво нового; реконструкція глядацького залу; реконструкція під’їзних шляхів до об’єкта; реконструкція електричних мереж, а також каналізаційних та сантехнічних мереж. Роботи також передбачають реконструкцію та консервацію наявної залізобетонної арки.

      Літній театр імені Х. Майданець, розташований в південно-західній частині парку Каспровича. Це місце проведення великих концертів за участю зірок, урочистостей та місцевих подій, а також звичайних зустрічей у незвичайній обстановці. Історія цього закладу сягає корінням 1930-х років. Саме тоді була побудована перша паркова сцена у вигляді дерев’яного помосту з рядами дерев’яних лавок. Амфітеатр був повністю перебудований за проектом архітектора Збігнєва Абрахамовича в 1974 році, який надав йому нинішню форму з характерною аркою, що нагадує арку Gateway в Сент-Луїсі Ееро Саарінена. У 2000 році в театрі зроблено новий дах і капітальний ремонт глядацького залу, а також частково відремонтовано приміщення під сценою. У грудні 2015 року відбувся архітектурний конкурс «Реконструкція та розширення літнього театру імені Хелени Майданець». Переможцем конкурсу стало архітектурне бюро Flanagan Lawrence з Лондона.

      Завершення будівельних робіт заплановано на середину поточного року.

      Підрядником є ​​Adamietz Sp. z o.o. Вартість інвестицій становить понад 33 млн. злотих брутто. Контроль за реалізацією здійснюється Департаментом муніципальних інвестицій Щецінської міськради.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!