Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      На воді та на велосипеді - досліджуйте регіон за допомогою програми ExploreOder

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      На воді та на велосипеді - досліджуйте регіон за допомогою програми ExploreOder

      У Застосунку ExploreOder можна знайти не лише водні, а й велосипедні маршрути. Це робить подорожі та відкриття нашого оточення легкими та веселими. У рамках розробки програми систему збагатили іншими маршрутами – цього разу велосипедними.

      Користувачі ExploreOder, обов’язково завантажте останнє оновлення. Відтепер на своєму мобільному пристрої ви зможете користуватися не лише водними картами маршрутів, а й велосипедними доріжками, розташованими по обидва боки річки Одра.

      Застосунок показує Щецін як чудову базу для велосипедистів, любителів каное та моряків. Він містить готові пропозиції щодо подорожей з докладними описами.

      - Другий випуск ExploreOder присвячений любителям велосипедного спорту, - повідомляє Селіна Волош, прес-секретар компанії Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia. – Це 11 найцікавіших маршрутів, які пролягають як на польській, так і на німецькій стороні річки, на яких ми позначили визначні місця, стоянки, туристичні об’єкти, перетини з іншими маршрутами та поради щодо транспорту.

      Рекомендовані виїзди включали: Стежка Бєліка, Блю Вело, траса Поєзежи Заходніх, Одра-Ниса. Користуючись Застосунком, ми маємо не лише готові маршрути та плани експедицій, а й купу цінної інформації та фотографій.

      Нагадуємо, що відкриття Застосунку відбулося минулого сезону та зібрало базу водних туристичних атракціонів в околицях Щеціна через Мендзиодже до Шведта.

      - У ExploreOder ви знайдете пропозиції готових водних маршрутів, чітку карту та фотографії з найцікавішими зупинками, - каже Селіна Волош. - Крім того, Застосунок збагачений розділом про принципи безпечного відпочинку на воді, адресною базою даних прокату водного обладнання або миттєвим доступом до контакту з WOPR. Користувачі також отримують сповіщення про небезпеку.

      Застосунок доступний у трьох мовних версіях: польській, англійській та німецькій. Усі описи та команди, окрім повідомлень, що відображаються на екрані, також прочитає диктор. Застосунок тепер доступний для завантаження з Google Play (Android) і AppStore (iOS).

      Застосунок створено в рамках проекту «Нас пов’язує річка 2.0 – der Fluss verbindet uns 2.0» щодо польсько-німецького співробітництва у створенні транскордонних туристичних продуктів, пов’язаних з водним туризмом. Проект співфінансується Європейським Союзом з Європейського фонду регіонального розвитку та державного бюджету (Фонд малих проектів у рамках Програми співробітництва Interreg VA Мекленбургія - Переднє Поморʼя/Бранденбург/Польща в Євро регіоні Помор’я).

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!