Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Міжнародні вітрильні нагороди Щеціна 2022: Конкурс заявок - час вирушати!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Міжнародні вітрильні нагороди Щеціна 2022: Конкурс заявок - час  вирушати!

      Розпочався прийом заявок на цьогорічне присвоєння почесного звання "Посол Щеціна".

      До 31 травня ц.р. приймаються кандидатури осіб (або груп осіб), досягнення яких сприяють формуванню позитивного іміджу Щеціна в Польщі та за кордоном. Також можуть бути представлені установи або рухомі об'єкти, такі як транспортні засоби, кораблі, вітрильники тощо, чия діяльність та імідж популяризують Щецін.

      Право висувати кандидатів мають: фізичні особи, які мають повну дієздатність, за винятком членів Капітули, юридичні особи та організаційні одиниці без статусу юридичної особи, яким законом надано правоздатність.

      Подати заявку можна за допомогою форми, яка розміщена на сайті мерії та в інформаційному відділі Управління по роботі з клієнтами мерії.

      Заповнену заявку можна надіслати поштою на наступну адресу: Щецінська міська адміністрація, пл. Армії Крайовей 1, 70-456 Щецін, або надіслати електронною поштою на адресу: boi@um.szczecin.pl.

      Одночасно з прийомом заявок розпочався набір членів Капітули почесного звання "Посол Щеціна". Участь у роботі Капітули можуть взяти всі мешканці Щеціна, які хотіли б вплинути на рішення про те, хто стане "Послом Щеціна" 2023 року.

      Для цього достатньо надіслати заявку із зазначенням ПІБ та зворотної адреси до 20 квітня ц.р. на електронну адресу ambasadorszczecina@um.szczecin.pl.

      З-поміж отриманих заявок буде відібрано трьох мешканців Щеціна, які стануть членами Капітули.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!