Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Літній театр у фіналі Всесвітнього фестивалю архітектури

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Літній театр у фіналі Всесвітнього фестивалю архітектури

      Пивний фестиваль посеред літа? Це можливо. Завдяки Зоні крафтового пива, представленій на "Вітрилах", любителі золотистого напою зможуть скуштувати ремесляні делікатеси в оточенні вітрил та гарної музики.

      Хіба можна собі уявити краще місце та природні умови для відпочинку та насолоди найбільшою вітрильною подією в нашому регіоні? Розташована біля підніжжя Валів Хороброго з видом на річку Одер та пришвартовані судна, під музику на задньому плані, Зона крафтового пива знову з'явиться на заході "Вітрила".

      У спеціально відведеній зоні з шезлонгами, атмосферними декораціями та освітленням буде представлено виняткове крафтове пиво різних сортів. Широкий асортимент ремесляного пива включатиме не лише міцні напої, але й добре зварені "безалкоголки". Відвідувачі Craft Beer Zone зможуть дізнатися секрети пивоваріння, поспілкуватися з пивоварами та покуштувати різновиди традиційних рецептів з хмелю, дріжджів та солоду. Ми очікуємо на 12 експонентів, які разом з фуд-траками та фуд-зоною подбають про смакові рецептори відвідувачів. Буде також ларьок з ігристими винами. За всім заходом наглядатиме ді-джей, який забезпечить відповідну музичну атмосферу.

      Зона крафтового пива Craft Beer Zone працюватиме протягом усіх трьох днів та вечорів "Вітрил". Зона буде доступна в години проведення заходу, тобто з ранку до пізнього вечора.

      Всі новини та основні моменти можна знайти на нашому веб-сайті https://zagle.szczecin.eu/ та на сторінці події "Вітрила 2023 - Вітрильний Щецін запрошує!" у Facebook.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!