Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Історичний момент. Вперше BikeS також взимку

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Історичний момент. Вперше BikeS також взимку

      2022 рік увійде в історію щецінського міського велосипедного руху. І не тільки тому, що було запущено четверте покоління BikeS. Ще й тому, що прокат буде працювати також взимку.

      У попередні роки 30 листопада було останнім днем сезону. Цього дня сотні велосипедів поверталися на зберігання в склад для зимового сну. З цього року BikeS буде працювати в режимі нон-стоп. Це результат прохань деяких користувачів BikeS, щоб система працювала безперервно, а не лише навесні, влітку та восени.

      - Оскільки кількість пунктів прокату зменшується зі зниженням температури, взимку користувачам BikeS буде доступно трохи менше велосипедів, повідомляє Войцех Яхім, прес-секретар NiOL. - У високий сезон на вулицях Щеціна налічується близько 600 транспортних засобів. Взимку парк велосипедів BikeS буде скорочено до 300-400 одиниць, залежно від попиту.

      Як правильно одягтися для їзди на велосипеді взимку?

      У холодну погоду, особливо в поєднанні з сильним вітром, особливо вразливими до переохолодження є руки, голова та обличчя. Тому, окрім інших деталей свого гардеробу, варто подумати про рукавички, шапку та, у надзимових умовах, чимось прикрити рот та ніс. Це може бути шарф, балаклава або неопренова маска. Єдиним погодним протипоказанням для їзди на велосипеді є ожеледь, ожеледиця та сніг. У цих умовах їзда на велосипеді не є найкращим варіантом через ризик падіння.

      BikeS 4-го покоління було запущено 1 березня. На сьогоднішній день нараховується 265 000 договорів оренди. В системі зареєстровано 19 000 користувачів.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!