Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Громадський бюджет Щеціна 2023: 197 проектів, і це ще не кінець!

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Громадський бюджет Щеціна 2023: 197 проектів, і це ще не кінець!

      Ми вже знаємо кількість ідей для управління бюджетом цьогорічного SBO. Цьогоріч лише в електронному вигляді мешканці подали аж 197 проектів!

      До цього пулу увійшли 35 загальноміських і 162 місцевих проекти. Рекордсмен подав аж 17 проектів.

      - Ми бачимо все більше м'яких, неінвестиційних проектів, - каже Магдалена Блащик, директор Офісу громадянського діалогу. – Мешканці все частіше бачать у SBO можливість реалізувати свої ідеї щодо заходів та подій, будь то спортивні, соціальні чи культурні.

      Це число не є остаточним, до пулу також увійдуть проекти, подані в паперовому вигляді та поштою (дата подання визначається за датою поштового штемпеля).

      - Правила цьогорічного видання не відрізняються від попередніх, - додає Магдалена Блащик. – Тож у нас є локальні та загальноміські проекти, малі та великі інвестиції та заходи. Попереду найскладніший і трудомісткий етап – формальна та змістовна перевірка проектів в Офісі. Це також час для авторів внести необхідні зміни та доповнення до поданих ідей.

      Проекти після формальної верифікації (1 ЕТАП) будуть опубліковані на сайті sbo.szczecin.eu, де з ними зможе ознайомитись кожен житель нашого міста. Ті, що пройдуть формальну перевірку, будуть оцінені з точки зору їх здійсненності (перевірка по суті – 2-й ЕТАП). Проекти, які пройдуть всю процедуру та будуть схвалені командами громади (ІІІ ЕТАП), потраплять до списку голосування. Мешканці цього року обиратимуть найкращі з них.

      Дякуємо за кожен проект!

      Цьогорічний фонд проектів Громадського бюджету Щеціна становить 17 520 000 злотих.

       Усю інформацію про SBO можна знайти на сайті www.sbo.szczecin.eu

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!