Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      Фестиваль «Зроблено в Щеціні». Друге видання

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Фестиваль «Зроблено в Щеціні». Друге видання

      Свято для любителів місцевих продуктів. Цієї неділі вдруге відбудеться фестиваль брендів «Зроблено в Щеціні». Окрім презентації видатних компаній, буде можливість дізнатися більше про принципи нагородження відзнакою, оскільки прийом заявок на цьогорічне видання розпочнеться вже 1 липня.

      Другий фестиваль «Зроблено в Щеціні» відбудеться цієї неділі, 23 червня, в OFF Marina, вул. Хмелевського, 18. Як і попереднього разу, захід організовується спільно з «Щецінським базаром для гурманів».

      - Всіх запрошуємо до бічної зали на першому поверсі OFF Marina. Там на вас чекатимуть місцеві лауреати цієї почесної нагороди - асортимент пропонованих брендів винятковий, і кожен обов'язково знайде щось для себе, - інформує Томаш Клек, прес-секретар «Агенції розвитку Щецінської метрополії».

      Друге видання фестивалю також просуває концепцію бренду «Зроблено в Щеціні». Під час заходу Агенція розвитку Щецінської метрополії, а саме - координатор проєкту, надасть допомогу стосовно інформаційних та формальних питань, пов'язаних з майбутнім відбором, який буде оголошено на початку липня.

      Крім того, паралельно буде можливість поснідати у великому залі «Щецінського базару для гурманів» і наповнити сумки та кошики чудовими продуктами.

      - Буде також ряд цікавих сюрпризів, повʼязаних з фестивалем, серед яких виставка фотографій минулорічних переможців конкурсу «Зроблено в Щеціні», серед яких Zakład Fotograficzny Minifot (минулорічний переможець), який приготував виставку фотографій лауреатів останнього конкурсу - додає Томаш Клек. - Фотографії можна буде оглянути у внутрішньому дворику Off Marina. Ідея полягала в тому, щоб показати особистості лауреатів на тлі їхньої діяльності або продукту.

      Другий фестиваль «Зроблено в Щеціні»

      Коли: неділя, 23 червня 2024 року, 10:00 - 14:00

      Де: Поможани, OFF Marina, вул. Хмелевського 18

      Вхід та парковка: 0 злотих

      Відзнака «Зроблено в Щеціні» вручається з 2018 року. З того часу понад 320 суб'єктів господарювання вже подали заявки на отримання цієї відзнаки, з яких близько 120 отримали можливість використовувати цю відзнаку у своїх пропозиціях. Заявку на отримання відзнаки для товарів та послуг можуть подавати підприємці, установи та інші суб'єкти, що належать до Щецінської міської агломерації, чиї товари були представлені на ринку Щеціна щонайменше один рік перед подачею заявки. Бренд має почесний характер і за нього не надаються фінансові винагороди чи податкові пільги.

      Перевагою для підприємців, що випливає з присвоєння бренду, є можливість участі в економічних акціях, організованих Щеціном, а також можливість розміщення логотипу бренду в рекламних та інформаційних матеріалах. Від імені міста проєкт координує Агенція розвитку Щецінської метрополії.

      Більше інформації:

      zrobione.szczecin.eu

      https://m.facebook.com/ARMS.SZCZECIN.EU

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!