Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      Часу у таксистів залишається все менше

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Часу у таксистів залишається все менше

      Лише до кінця року, відповідно до положень Закону про внесення змін до Закону про автомобільний транспорт (так званий «lex Uber»), водії таксі зможуть достосувати свої ліцензії, отримані до 2020 року, до вимог чинного законодавства.

      Термін дії «старих» ліцензій закінчується 31 грудня 2022 року і після цієї вони не даватимуть права водити таксі. Наразі лише 250 підприємців виконали необхідні формальності у Щеціні. Тож закликаємо таксистів, які залишилися (а їх близько 1400) якнайшвидше достосувати свої ліцензії та не відкладати справу на останній момент, адже через велику кількість звернень час очікування нових документів може бути значно довшим.

      Як достосувати ліцензію?

       Крок 1 

      Завантажте та заповніть заяву BOI -77 разом з декларацією BOI -63

      Форми доступні на веб-сайті eurzad.szczecin.pl  та в інформаційному відділі мерії (праве крило віконце біля входу)

      Крок 2

      До заяви та декларації додаються:

      - копії свідоцтва про реєстрацію (вказано в ліцензії) разом із записом «Таксі»,

      - копія документа, що підтверджує право власності на транспортний засіб (наприклад, договір оренди, договір позички, договір лізингу тощо) - якщо підприємець є співвласником або власником є ​​інша особа,

      - копія поточного медичного та психологічного обстеження водія,

      - оригінал довідки про несудимість з Національного реєстру судимостей - стосується водія

      (дата видачі довідки не може бути раніше ніж за місяць до подання заяви).

      Крок 3

      Вищезазначені документи подайте в канцелярії мерії в кімнаті 62 (вікна 44-46) або у відділенні мерії в кімнаті 20. Документи також можна надіслати поштою на адресу: Мерія Щеціна – Бюро обслуговування клієнтів пл. Армії Крайовей 1, 70-456 Щецін або через платформу EPUAP.

      Зацікавлені підприємці можуть отримати додаткову інформацію в Бюро обслуговування клієнтів за номером: 91 424 5848 або 91 424 5604

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!