Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Бульварове - ідеальне місце для початку відпустки

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Бульварове - ідеальне місце для початку відпустки

      Семимильними кроками наближається сезон відпусток. Разом з ним ми повертаємося з нашим літнім циклом заходів на бульварах – Бульварове. Перший захід відбудеться у вихідні 25-26 червня.

      Цього року ми зустрінемося чотири рази в рамках нашої серії заходів. Перші заходи Бульварового – 25-26 червня. Будуть безкоштовні анімації та майстер-класи, а також пробіги, як для дітей, так і для дорослих. Перше видання Булварового буде присвячене екології. Як завжди, у нас ви зможете відпочити, добре поїсти та приємно провести час.

      У суботу вранці стартує перший забіг на Чистій Одрі в Щеціні – Бігове Бульварове. Учасникам доведеться подолати дистанцію 5 км.

      - Маршрут пролягає через бульвари, міст у напрямку Виспи Гродзької та території навколо пристані, - повідомляє Селіна Волош, прес-секретар компанії Żegluga Szczecińska Turystyka Wydarzenia. – Кожен учасник змагань отримає пам’ятну медаль і зможе сфотографуватися на тлі фотозони учасника забігу. Схожий вигляд матимуть дитячі перегони. Наймолодші бігуни отримають медалі, які вони самі спроектували. Крім того, на фініші діти зможуть розраховувати на солодкі подарунки.

      Біг – це лише частина нашої події у вихідні дні. Протягом усієї суботи та неділі відвідувачі бульварів можуть розраховувати на масу цікавих атракціонів.

      – Цього місяця ми зосередимося на екологічній освіті та підвищенні обізнаності про охорону довкілля з раннього віку, – каже Селіна Волош. - Для дітей будуть підготовлені майстер-класи екологічного сортування сміття, великоформатні велопазли та інші настільні ігри у великих розмірах. Також площа буде заповнена різноманітними іграшками, які будуть доступні кожній дитині. Будуть боулінг, ринго, гірки, гігантські кубики та багато іншого.

      У чилаут-зоні ви зможете відпочити, полежати на шезлонгу, погрітися на сонці та насолоджуватися навколишнім краєвидом. Буде музика, ковдри, пуфи, зелені галявини та багато іншого.

      Перебуваючи на бульварах, завжди варто відвідати сусідню Виспу Гродзку. Там можна відчути себе як в екзотичному раю. Пальми, піщаний пляж і шезлонги змушують час текти по-іншому. А ще тут багато розваг. Вечори вихідних можна провести у приємній музичній компанії щецінських діджеїв. Для малечі організовуються ігри та розваги.

       

       Запрошуємо на Бульварове на вихідних 25-26 червня від 10.00-17.00. Партнером заходу «Бігове Бульварове Пробіг над Чистою Одрою» є Zakład Wodociągów i Kanalizacji у Щеціні.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!