Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Безкоштовний проїзд для школярів

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Безкоштовний проїзд для школярів

      У відповідь на запитання повідомляємо, що учні, які ще не поновили своє право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті, ще мають таку можливість. Право на проїзд надається до 30 вересня, але формальності можуть бути дозавершені у будь-який час.

      30 вересня закінчився термін дії права, наданого на Карті Щецінської агломерації, яке давало можливість безкоштовного проїзду в громадському транспорті для дітей, але в межах попереднього навчального року. Для того, щоб продовжити проїзд в автобусах і трамваях без квитка, необхідно звернутися з проштампованим на новий навчальний рік учнівським квитком до Пунктів обслуговування клієнтів ZDiTM.

      Учні початкових та середніх шкіл, які проживають на території гміни Щецін та гмін, розташованих в межах Щецінської міської агломерації, з якими гміна Щецін підписала відповідну угоду (гміна Добра, гміна Поліце та гміна Колбасково), мають право на безкоштовний проїзд у місцевому громадському транспорті на всіх лініях.

      Нагадуємо, що відповідно до Рішення міської ради, адреса проживання на учнівському квитку є визначальною. У разі видачі навчальним закладом нового зразка учнівського квитка, в якому не буде вказана адреса проживання, заклад видасть додаткову довідку, в яку буде вписано адресу. При поновленні права в межах одного закладу довідка з місця проживання не вимагається.

      Документом, який дає право на безкоштовний проїзд, є іменна карта Щецінської агломерації.

      Власники карт повинні звернутися до найближчого Центру обслуговування клієнтів з дійсним учнівським квитком, щоб право на безкоштовний проїзд було закріплено за їхньою картою. Право надається на період до 30 вересня навчального року, на який оформлено карту.

      Нові карти SKA видаються на підставі заповненої заяви про видачу Карти Щецінської агломерації, до якої необхідно додати свіжу фотографію дитини, дійсний учнівський квиток та довідку про місце проживання дитини, видану школою. У випадку неповнолітньої дитини заява має бути заповнена та підписана одним із батьків або законним опікуном.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!