Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      17°

      Березневі новини на BikeS

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      Березневі новини на BikeS

      Перша зима з BikeS добігає кінця. З березня буде більше велосипедів, зміни в прейскуранті, можливість зробити фото після поїздки та дві нові паркувальні зони. Також на вас чекає ювілейний конкурс та подарунок.

      Вперше за всю історію BikeS не мав зимових канікул (у грудні, січні та лютому). Минулий рік був винятковим ще й тому, що 1 березня на вулицях Щеціна з'явилися міські велосипеди четвертого покоління, які можна взяти напрокат і повернути вже за межами паркувальних зон.

      За перші 12 місяців роботи нової системи було здійснено понад 280 000 прокатів і зареєстровано 19 200 користувачів. Взимку кількість прокатів коливалася між 6 000 і 7 000 на місяць. Для порівняння, у червні 22-го року ми зафіксували 41 000 поїздок.

      Взимку було (і залишається) трохи менше велосипедів, доступних для користувачів BikeS, через менший трафік. Парк BikeS, залежно від попиту, налічував 300 - 400 велосипедів. З 1 березня він поступово збільшиться до 600 велосипедів.

      З 1 березня набудуть чинності зміни до прейскуранту. Ціна за одну хвилину користування велосипедом зросте з 6 до 10 грошів. З іншого боку, зменшиться абонентська плата: місячний абонемент знизиться з 18 до 15 злотих, а тримісячний - з 45 до 35 злотих.

      Від початку плата за залишення велосипеда поза зоною дії BikeS становила 200 злотих. Згідно з новим прейскурантом, за залишення велосипеда на відстані понад 40 кілометрів від кордону зони дії Bike S потрібно буде заплатити 1 000 злотих.

      Ще одним нововведенням з 1 березня є можливість сфотографувати велосипед після поїздки. Після блокування велосипеда в додатку Roovee опція фотографування буде активна протягом 60 секунд. Фотографія може стати в нагоді у випадку розгляду скарги щодо того, чи, коли і в якому стані велосипед був повернутий в (або з) паркувальну зону.

      1 березня буде офіційно відкрито 109-ту паркувальну зону Щецін BikeS - на перехресті вулиць Лукасінського та Сосабовського. Також у березні, але трохи пізніше, буде створена ще одна п'ята паркувальна зона в гміні Добра - поруч з муніципалітетом, на вулиці Гранічній.

      І ще одна інформація щодо 1 березня. У цей день (середа) BikeS святкуватиме свій перший день народження у новій редакції. З цієї нагоди з самого ранку трьох щасливчиків чекатимуть ваучери на річний абонемент BikeS на трьох різних зупинках.  Конверти з ваучерами будуть прикріплені до повітряних кульок, привʼязаних до велосипедів.

      Того ж дня ми також оголосимо конкурс на кращий слоган, що просуватиме BikeS, з головним призом - планшетом. Деталі незабаром з'являться на сторінці BikeS у Facebook.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!