Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      AUTODOC відкриває новий логістичний центр у парку Accolade в Щеціні

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      AUTODOC відкриває новий логістичний центр у парку Accolade в Щеціні

      У Щеціні створено три пункти прийому дрібних електровідходів.

      Міські центри утилізації електровідходів є одним з проектів-переможців Громадського бюджету Щеціна. Три контейнери були встановлені на розі вулиць Окуліцкого та Кінгі, на кільцевій розв'язці Гієрос (з боку озера) та на вул. 26 Квітня біля Нового Туржина. 

      Контейнери призначені для збору дрібного електросміття, яке поділяється на різні види: лампочки, батарейки, дрібна електроніка (телефони, зарядні пристрої), компакт-диски, відпрацьовані тонер-картриджі. Відходи слід вкидати в одну з семи туб ємністю 33 літри кожна. Муніципальний пункт утилізації електровідходів виготовлений з високоякісної сталі, а його складові частини - з нержавіючої сталі. Їх вартість становить майже 72 000 злотих.

      Водночас нагадуємо, що електровідходи підлягають селективному збору і їх не можна викидати у контейнери для змішаних відходів. Вони також не є великогабаритними відходами. В Екопортах приймають як дрібні, так і великі предмети, які становлять електровідходи. 

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!