Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      «Арконка» відкриває сезон

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      «Арконка» відкриває сезон

      Традиційно запрошуємо всіх любителів води та сонячних ванн відвідати «Щецінську Майорку» з 1 червня.

      Басейни очищені, вода протестована, все обладнання перевірене і готове до використання. Це означає, що купальний сезон можна офіційно розпочати! Всі басейни вже готові приймати відвідувачів: спортивний басейн, басейн-крапелька, морський басейн, бурхлива річка та гірки. За безпекою любителів водних розваг, як і щороку, стежать рятувальники. Крім басейнів, як завжди, на всіх відвідувачів «Арконки» чекає багато інших розваг: тенісні корти та бадмінтон (20 злотих та 7 злотих за годину), місця для барбекю, дитячий майданчик, тренажерний зал під відкритим небом, шезлонги, гамаки, штучний пляж, майданчики для пляжного волейболу та скейт-парк. Чотири пункти з наїдками та напоями подбають про ситі шлунки після спалювання калорій у воді.

      Нагадуємо водіям, що біля «Арконки» є дві автостоянки: платна (2 злотих за годину) та безкоштовна. Водночас, ми також заохочуємо вас приїжджати до «Арконки» велосипедом. Ви можете безпечно залишити свій велосипед перед купальнею на одній зі 100 стійок.

      - В'їхати на територію можна через головні ворота, а у вихідні дні додатково - з боку автостоянки, - інформує Пауліна Лонтка з Міського інформаційного центру. - З 21 червня каса з боку автостоянки буде відкрита щодня з 10 до 16 години.

      Щоб спростити процедуру, квитки на «Арконку» можна придбати за допомогою додатку Мобільна міська карта «Щецін». Таким чином ви уникнете можливої черги до каси. Електронний квиток потрібно пред'явити співробітнику служби безпеки на вхідних воротах.

      Однак це не єдиний спосіб придбання квитків до купалень. Цього року на всіх охочих чекає ще одне нове рішення. Щоб зробити все ще зручнішим, з цього року квитки в додатку можна купити на будь-яку дату протягом усього сезону, а не тільки на найближчі три дні, як це було раніше. Також запроваджено електронні абонементи.

      Ціни на квитки не змінилися

      Діти до 6 років та люди з інвалідністю з опікуном можуть користуватися атракціонами «Арконки» безкоштовно.

      - Пільговий квиток на весь день коштує 12 злотих, а звичайний - 24 злотих, інформує Пауліна Лонтка.

      Є також дешевші абонементи: на 10 входів пільговий квиток коштує 108 злотих, звичайний - 216 злотих. Знижки діють також в рамках Щецінської сімейної карти та Карти пенсіонера.

      «Арконка» буде відкрита з понеділка по четвер з 10:00 до 19:00, а в п'ятницю, суботу та неділю до 20:00. У серпні невелика зміна - у всі робочі дні години роботи з 10:00 до 19:00.

      Купальний сезон на «Арконці» завершиться 1 вересня.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!