Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      22°

      78-й день народження Щеціна

      Marta Kufel

      Marta Kufel

      78-й день народження Щеціна

      У неділю, 2 липня, ми святкуємо день народження міста. Ми запрошуємо вас, що поступово стає традицією, до Трояндового саду. Там ми приготували для вас багато розваг. Буде 2 святкових торти, кожен з яких, звісно, важить 78 кг. Будуть концерти щецінських артистів, ігри та анімація для наймолодших. І, звичайно ж, всіма улюблений і довгоочікуваний танець іменинника.

      Неділя, 02 липня

      78-й День народження міста

      12:00

      Святковий торт 2х78 кг

      12:00 – 16:00

      Інтерактивна дитяча ігрова та анімаційна зона на галявині

      12:00 – 15:00

      Концерти

      LOS CAFE

      Щецінський гурт, що грає музику в жанрах танго-нуево, музетки та болеро - сповнені емоцій та темпераменту пісні, які вони виконують, творчо переносяться та інтерпретуються видатними інструменталістами. До репертуару колективу входять твори таких майстрів жанру, як: Карлос Гардель, Річард Гальяно, Астор П'яццола, Генрі Манчіні, Ларс Даніельссон...

      LOS CAFE перенесе слухачів у музичний світ південноамериканських ритмів і в специфічну область жанрових змін етнічної музики початку 20 століття. Перш ніж танго як жанр затвердилося в певному ритмі і підкорило Європу і світ, як популярний танець воно розвинулося в Південній Америці з музики приміських пабів, фавел і портових таверн.

      Про те, скільки емоцій несе в собі ця музика, свідчить той факт, що походження жанру мілонги, який вважається предтечею танго, досі є предметом запеклої культурної суперечки між Аргентиною та Уругваєм... Цю емоцію слухачі можуть знайти в музиці у виконанні гурту LOS CAFE!

      Оркестр Морського регіонального відділу Прикордонної служби в Гданську

      Оркестр є флагманом Морського підрозділу Прикордонної служби і всього формування. Він складається з 25 музикантів у військово-морській формі. Вони забезпечують музичний супровід національних свят, у тому числі за участю вищого керівництва держави, а також урочистих церемоній, пов'язаних з виконанням службових обов'язків. Він також близький до громадськості, вшановуючи місцеві та регіональні свята. Окрім маршових творів, репертуар оркестру включає популярну музику, музику з кінофільмів та мюзиклів в аранжуванні для духового оркестру.

      Поряд з Репрезентативним оркестром Прикордонної служби з Нового Сонча, оркестр Морського відділу Прикордонної служби є одним з двох оркестрів Прикордонної служби. Минулого року він відсвяткував своє 70-річчя.

      Ружанек / Савашкевич

      Ружанек - автор і виконавець, на щодень -  актор Польського театру в Щеціні. У травні він випустив свій перший сольний альбом під назвою "Стенографія". Борис Савашкевич - музичний продюсер цього альбому, на щодень піаніст і лідер гурту Chango.

      Обидва митці люблять творити разом, але не менше люблять обробляти вже створене. Сольний концерт Ружанек / Савашкевич - це інтимна за формою і простора за звучанням інтерпретація короткометражного запису для фортепіано і голосу.

      16.00-19.00

      Танці іменинника будуть обертатися навколо хітів з місцевого подвір'я. Не бракуватиме хітів, вічної класики та більш сучасних хітів. До списку також увійде музика, що повʼязана  з нашим прекрасним Містом.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!