Social media

Filtrowanie

Kategorie

    Archiwum

      16°

      Wiadomości Szczecin | Newsy z miasta 25.01.2022

      Robert Duchowski

      Robert Duchowski

      ХІІІ ЗОШ та Технічний коледж організації та менеджменту при ПШ № 8 посіли високі місця в Польському рейтингу середніх шкіл і технічних коледжів місячника «Перспективи». Вже черговий рік поспіль, Рейтингове журі високо оцінює навчальні заклади Щеціна.

      Протягом багатьох років Trzynastka лідирує в рейтингах, які складає місячник  «Перспективи». Цього року, як і дванадцять місяців тому, лідирує в рейтингу щецінська середня школа, яка посіла 3 місце. Окрім нашого закладу, на подіумі була ще й 14 ЗОШ. Станіслава Сташіца з Варшави та Вища школа Університету Миколи Коперника в Торуні.

      Незважаючи на те, що з роками змінювався спосіб оцінювання шкіл, 13-а ЗОШ своїми результатами послідовно доводить, що вона є лідером серед польських шкіл. При складанні цьогорічного переліку загальноосвітніх навчальних закладів враховувалися наступні фактори: результати випускних іспитів на атестат зрілості з додаткових предметів (45% балів), результати випускних іспитів на атестат зрілості з обов’язкових предметів (30% балів) та успіхи на Олімпіаді (25% балів).

      Крім того, 13-та ЗОШ також посіла 4 місце в рейтингу олімпійських шкіл та 7 місце в рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів.

      Варто зазначити, що до перших 50 загальноосвітніх шкіл, як і минулого року, також увійшла 2-а загальноосвітня школа імені Мешка І в Щеціні. Крім того, «Побожняк» також увійшов до топ-50 рейтингу середніх загальноосвітніх шкіл.

      Цього року дуже великого успіху також досяг і і Технічний коледж організації та менеджменту при ПШ № 8. Заклад посів дев’яте місце у Головному рейтингу технічних ліцеїв. При цьому рейтингова комісія врахувала такі фактори, як результати професійних іспитів (30% балів), результати випускних іспитів на атестат зрілості з обов’язкових предметів (20% балів) та додаткових предметів (30% балів), а також успіхи на предметних Олімпіадах (20% балів).

      Цьогорічний результат, якого досяг Технічний коледж організації та менеджменту, означає, що, як і минулого року, цей заклад є найкращою школою такого типу в Західно-Поморському воєводстві.

      Bądź na bieżąco!

      Kliknij w przycisk „Obserwuj”, aby być bieżąco z wiadomościami ze Szczecina. Najbardziej interesujące wpisy znajdziesz w Google News!